A beruházó

Új építésű társasházi lakások Hajdúszoboszlón, közvetlen a beruházótól

Cégünk, a Mester Generál Kft. 2019 óta töretlenül halad előre és fejleszt a hazai ingatlan piacon. Vállalkozásunk létrehozásakor azt a célt tűztük ki, hogy Ügyfeleink elégedettségéért mindent megteszünk és munkánkra valós garanciát vállalunk. Minden épület, ami a kezeink között születik, ügyfeleink igényeire szabott, funkcionalitásuk mellett esztétikusak, környezetbe illőek és minőségben magas színvonalúak. Ez a hitvallás már a kezdetekben megalapozta cégünk jövőjét, és ezzel a küldetéssel létezünk és dolgozunk a mai napig. Célunk máig töretlen: az Ügyfeleink 100%-ban elégedettek legyenek.


Történetünk

Kezdetben a Mester Generál Kft. építőipari munkák kivitelezésére jött létre. Az alapokkal kezdtük, majd fokozatosan nőttük ki magunkat, stílusosan, ahogy egy új épület is stabil alapokra épülve emelkedik ki a földből. Ehhez nagy számban hozzájárult az is, hogy Ügyfeleink elégedettsége vonzotta a többi Ügyfelet is.

Saját állománylétszámmal és válogatott, korrekt alvállalkozó partnerekkel számos családi ház kivitelezését vállaltuk el, majd érkeztek a kisebb-nagyobb felújítások, különböző építések és átalakítások, amiket a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel valósítottunk meg.

Napjainkban pedig leendő otthontulajdonosok és befektetők álmait valósítjuk meg, ingatlanberuházóként főként társasházi projektek tervezésében és megvalósításában veszünk részt.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a Mester Generál Kft. stabil pénzügyi és szakmai alapokon nyugszik, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkezik, és ez, illetve számtalan referenciánk garanciát jelent új partnereink számára is.

Reméljük, hogy Önnek is megvalósíthatjuk álomotthonát!

 

Hírlevél feliratkozás

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz