Lakberendezés

Egy ház vagy lakás felújításánál, vagy építkezésnél számos kérdést kell átgondolni (festés, villanyszerelés, burkolatok, bútorok, elrendezés, dekoráció, stb.) Akár van konkrét elképzelés, akár nincs, egy szakember nagy segítséget nyújthat.

Látványtervezőként a munkálatok megkezdése előtt segítek az ügyfeleknek, hogy elképzeléseiket még a megvalósulás előtt láthassák. Így lehetőség van arra, hogy egy esetlegesen rosszul kigondolt koncepciót még időben átgondoljunk, áttervezzünk.

A tervezés végén, ha szükséges a kivitelezéshez segédletet készítek, amely tartalmaz a munkálatoktól függően beszerzési listát, burkolattervet, méretezett rajzokat, mennyiségi kalkulációt, világítás tervet.

A látványtervezés során mindig törekszem a leginkább valósághű kép megalkotására, hogy ügyfeleim pontosabban el tudják képzelni, milyen lesz megterveztetett helyiségük. 

A látványtervnél talán csak a panoráma képek adnak valósághűbb képet. Segítségükkel jobban felmérhetjük mennyi hely áll majd rendelkezésünkre a valóságban, mi-hol-és milyen távolságra fog elhelyezkedni, az alábbi linkek valamelyikére kattintva nézz bele korábbi munkáim panoráma képeibe.

Minden tervezési munka más, ezért érdemes árajánlatot kérni, hiszen az csak tájékoztató jellegű, semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont teljesebb képet kaphatsz a szolgáltatásról.

A tervezés általában ezeket az alap elemeket tartalmazza:

  • Ingyenes helyszíni felmérést Debrecen területén,
  • Elképzelések egyeztetését, átbeszélését,
  • Előzetes árajánlatot
  • 2 db 3D látványtervet (fotórealisztikus képek formájában), 
  • 3 db módosítást, 
  • Igény szerint: burkolatkiosztást, méretezett terveket, gépészeti rajzot
  • Bútorok, kiegészítők, burkolatok listája, beszerzési helyek megjelölésével, mennyiségi számításokkal.

Amennyiben szeretné szakember segítségét kérni álmai otthonának kialakításához, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal, aki készséggel továbbítja kapcsolatfelvételi szándékát megbízott lakberendezőnk felé.

Kapcsolatfelvétel

Nagy Lúcia 

 

Hírlevél feliratkozás

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz